En upphittad sjö!

Nope! Det gick helt enkelt inte att sitta still nu ikväll så vi bestämmde oss för att leta upp den. Den mystiska sjön som bara ligger några kilometer härifrån. Det enda kruxet är att man varken kan ta bil, cykel eller barnvagn dit. Man måste helt enkelt gå rakt in i skogen och försöka följa den lilla upptrampade stigen som skall leda en på rätt spår.

Vi gick och vi gick och våra små hoppetossar följde så snällt med springandes, hoppandes, skuttandes, blåbärsplockandes och slutligen ridandes på våra ryggar. Men efter ca 30 minuters halvjogg så var vi äntligen framme. Men gissa om vi blev svettiga som värsta träningspasset. Men där låg den och det var verkligen en sjö. Denna mytomspunna sjö fanns verkligen på riktigt och det gick faktiskt t om att bada där.  Vilken fantastisk kväll vi har haft och hoppas, hoppas att vi får någon mer varm dag nu i sommar för då kanske vi t om verkligen kan bada där (vi hade nämligen inga badkläder med oss och vi var faktiskt inte ensamma där som vi kanske hade trott) 



Så det har jag sysslat med ikväll.



Som antagligen inte kommer att kunna
somna ikväll p ga mardrömmar om
 små barn som sprungit vilse i skogen.

Jag i ett nötskal helt enkelt.
   

Kommentarer
Postat av: soffie

men va spännande å va härligt med en badtur,

Hoppas nu du slipper drömma läskiga drömmar å får sova gott inatt!

2009-08-20 @ 22:17:01
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Eva

Men vad mysigt det låter - och ni fick tydligen vara där själva också, eller? Själv har jag ännu inte lyckats hitta en öde plats där man kan vara ifred och sola och bada. Verkar som det finns folk precis ÖVERALLT :-)

2009-08-20 @ 22:33:13
URL: http://detspokar.blogg.se/
Postat av: Sanna

Vad härligt nu är det bara att bada och se till att barnen lär sig krama ett träd om dom springer vilse (ngt jag läste hos Zun) Kram och önskar dig en underbar helg!!!

2009-08-21 @ 12:54:21
URL: http://sannasegna.blogspot.com
Postat av: Lallis

Vad kul att ni hittade sjön. Låter härligt:)

kram Lallis

2009-08-21 @ 20:45:50
URL: http://knasigamamman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0