Tadaaa!!!

Mitt paket kom idag och här ska ni få se vad jag kammade hem igår på Tradera.

1 styck I. d Bare Minerals Rouge "Warmth"
1 styck I. d Bare Minerals Lips Buxom " Bambi" 


Det är faktiskt andra gången jag handlar mitt I. d Bare Minerals smink på Tradera och det funkar väldigt bra, billigare också så länge som man är ensam om budgivning då.....

Nu är jag helt såld på ett par sandaler som jag sett på Tradera, som jag ändå har letat land och rike runt för att få tag på att köpa. Det jobbiga är att det är någon som budar över mig hela tiden. Finns det någon fanatisk Traderabudare där ute som kan ge mig lite tips på hur jag ska göra för att vinna. Eller är det bara att ha lite is i magen och vänta?

 

Kommentarer
Postat av: melanie

tradera är skitbra! själv fastnade jag lite väl mkt ett tag och hittade alltid massa saker som jag ville buda på;) mkt lätt hänt, nu har jag dock inte varit inne på ett bra tag, men det är roligt och bra:)

2009-07-08 @ 17:50:39
URL: http://matochmuffins.blogg.se/
Postat av: sanna

Vad duktig du är tradera menar jag har inte börjat där en.... sett en massa fint men så feg att bli lurad... (går på allt annars så...)

Grattis ID är kanonmärke.

Fick höra på mammablogg galan att du och jag måste vara ganska lika så det skulle vara kul att träffas haha*

2 Tokiga mammor på samma ställe kan det bli bättre..Stor kram och just nu njuter jag av Fårö där maken föräldrar har hus!!!

KRAM

2009-07-08 @ 20:11:19
URL: http://.www.sannasegna.blogspot.com
Postat av: Therese

ja du ska lura in i det sista, lägga maxbud när det är en min kvar, sen lägga ett till över direkt efter. Vad är det för sandaler? Jag kanske kan hjälpa dig hitta dem på annat sätt, maila i så fall.

ID är det bästa som finns jag åker till USA i slutet av november jag kan köpa till dig då om du vill annars kan min syster fixa billigare åt dig med innan. Bara maila vad du söker kan jag kolla upp priset innan du bestämmer dig, så slipper du sitta och vänta på Tradera bara drygt! Hoppas du hittar linnet! kram

2009-07-08 @ 21:29:12
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Therese

bara att säga till! SV: ja han är för go den lille,vi får hoppas att hans härliga humör följer honom genom livet. Nu längtar jag efter att få sova..

2009-07-08 @ 23:04:42
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: soffie

va fint det va

gonatt

2009-07-08 @ 23:33:52
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag budade på sj:s tågbiljetter och det gick ju bra. Jag kom på att om man vänar till det bara är några minuter kvar på auktionen och så slänger man in ett ganska högt bud så vinner man lättare. Lycka till ;-)

2009-07-09 @ 12:10:24
URL: http://annalexing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0