Här blir inga löparrundor gjorda!

Kan ni fatta? Hon, Marielle som brukade träna och röra på sig 4-5 gånger i veckan har fått motivationsstopp. Jag har blivit värsta slöaste soffliggaren. Jag kan höra mig själv säga flera olika ursäkter till att inte åka iväg och träna eller att inte snöra på mig löparskorna.

I morse kunde jag inte gå ut och springa för jag hade ju inte ätit någon rejäl middag kvällen innan och springa innan frukost ,då dagen efter är ju inte bra. Det har jag ju hört att man kan dö av t om.
 
Och springa efter frukost det hade jag inte tid med för man ska ju helst vänta en timma efter det att man har ätit för annars kan man ju drunkna, för det har jag ju också hört. Fast mest när den gäller simning men man vet ju aldrig. 

Och just nu är vädret faktiskt väldigt ostadigt och det kan faktiskt börja regna när som helst och det är ju inte heller bra för det har jag ju också hört att man dö av. För visst är det väl så?

Tur är det i alla fall att jag snart ska till frissan och dit är det alldeles för långt för att gå eller cykla eller springa men också lite, lite för kort för att motivera varför jag ska ta bilen.
 
Åh, vilket dilemma!!



Nu ska de små grå snart bort. Ser ni dom?


Kommentarer
Postat av: Nina - Glamourmamman

Hihi! Men tror du inte att du har tappat motivation lite pga all träning inför varvet? Vänta du några dagar, så kommer lusten nog tillbaka! Eller träna något helt annat :-) Jag ska dock ut i spåret nu, innan jag hugger in på tacos och vin ikväll ;-)

2009-05-22 @ 15:40:39
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: Revell

Jag tror också du åkt på en liten, liten överdos bara. Du kommer tillbaka strax. Sedan det där med mat och simma - det är bara vandringssägner som inte har någon som helst vetenskaplig förankring. Motionera skall man helst göra innan frukost (då får kroppen en liten extra bonus). Fast det är klart, har man inte ätit bra dagen innan kan det ju diskuteras (det måste ju finnas någon energi att ta av).

2009-05-22 @ 17:19:57
URL: http://blogg.revell.se/
Postat av: Jessi

Jag har oxå hört att det där med att man inte ska simma efter maten bara är bullshit. Och jag ser inte ett enda grått hår på ditt huvud. På mitt eget hittar jag däremot massor...

2009-05-22 @ 19:03:08
URL: http://jessi75.wordpress.com
Postat av: anne

Inte för att jag tror det är någon som helst risk när det gäler dig, men ursäkten"jag är alldeles för tung för att ge mig ut och springa", den ska du nog akta dig för att behöva ta till! ;)

2009-05-22 @ 19:09:57
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: h

haha nej några gråa kan jag inte se

2009-05-22 @ 19:23:20
URL: http://halshammar.se
Postat av: Sanna

Inte ett enda grått kunde jag då se.... men ska bli kul att se vad du gör hos frissan...

Ta hand om dig vännen

KRAMISAR

2009-05-22 @ 21:06:31
URL: http://sannasegna.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0