Bloggtorka it is!

Kanske inte så mycket för att jag har bloggtorka utan mer för att det var en kul grej. Hos Anne hittade jag den här bloggtorksinlägget som jag nu kopierar:

En lista!

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?

Ett leende - och den här.


2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

makens näsa.


3. Vad var det senaste du såg på TV?

Någon Innebandymatch med halvt öga

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:

21:35 (Hmmm Klockan är 21.38)


5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

Ljud från något konstigt program på tv om mountain bikes....


6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?

Nu när jag kom hem från ett svettigt Bodypump pass.


7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?

Lindas sminkblogg.


8. Vad har du på dig?

Vitt linne och mina söta rosa mysbyxor.


9. Drömde du något i natt? I så fall - vad?

Ja, absolut kan bara inte komma ihåg men det är ju snart dax att nana igen så... 


10. När skrattade du senast?

Nu när jag grep tag om makens näsa och han undrade vad sjuttan jag sysslade med.


11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

Fyra inramade fotografier där vardera bild föreställer mig, maken, dottern och sonen när vi är omkring 1 år gamla.


12. Har du sett något konstigt på sistone?

Ja, igår när det var svinkallt ute och vi stod och väntade på tomtarna i Alingsås så stod det en milt sagt stor karl där med täckjacka och shorts....kanske lite varm om just benen =)

 

13. Vad tycker du om den här utmaningen?

Lite småkul.


14. Vilken var den senaste film du såg?

Med helt öga eller halvt?. Med helt öga var det nog Änglar och demoner.


15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?

Jag skulle köpa

  Antagligen förköpa mig på så många stövlar som man kan ha utan att tolkas som galen men kanske lite lite smink också .

  ....och naturligtvis något till maken och barnen....naturligtvis..absolut..självklart..inte att förglömma.

16. Tycker du om att dansa?

Japp, gärna till ösiga låtar där man riktigt får "headbanga".


17. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?

Nu har jag ju barn och dom redan heter något men när vi väntade dottern så hade vi Hugo som namn på "henne" och när vi väntade sonen så hade vi Alma som namn på "honom".


18. Skulle du kunna tänka dig att bo utomlands?

Jappedapp, absolut...och gärna där det är lagom varmt.

 

Om någon annan har bloggtorka, så varsågod; fördriv en stund med ovanstående frågor!Min första advent!

Lugn, bara lugn våra kameror är återfunna. Dock inte hemma hos oss ännu men min syster hittade dom kvarglömda i lokalen när hon var där för att städa. Tyvärr så är hon världens mest upptagna person så det lär ju dröja ett tag innan jag ser dom igen.

Annars så har dagen bara varit till min förnöjsamhet. Började dagen men ett lätt konstaterande att när solen väl får för sig att titta fram så gör även mitt dåliga samvete över mina smutsiga fönster det också. Efter ett noga övervägande att antingen låta dom vara som dom är och låta städfirman ta det om 1½ vecka eller att försöka ta tag i det nu på studs så fick både jag och maken oss ett spel och började dona och putsa dom som aldrig förr.

Med blänkande fönster så begav vi oss senare iväg till den mysiga staden Alingsås. Maken jobbar där och tycker kanske inte att staden är lika exotiskt som jag tycker men för er andra som aldrig har varit där så rekommenderar jag er verkligen en liten tripp dit nu så här i jultider. Vi hamnade nämligen mitt uppe i deras julmarknad med uppträdanden på stora torget som avslutades med en tomteparad genom stadens gamla mysiga gator. Väldigt stämningsfullt som inte kunde avslutas på ett bättre sätt än inne på Cyrano med en stenugnsbakad pizza i magen och ytterligare en liten kasse med små varor från Make up store.

Tyvärr inga bilder dock eftersom kameran då har valt att tillbringa en tid på hemlig ort men som har lovat att återvända om ett tag.Julstaden Alingsås


     

Ett tråkigt inlägg!Istället för bilder från gårdagens 30 års fest samt filmklipp från uppträdandet av min systers band där hon sjunger, så ger jag er istället ett måttligt irriterad inlägg. Eftersom vi nu på morgonen insåg att vi varken har fått med oss vår kamera eller videokameran hem. 


Och då var vi ändå hemma redan vid tolvslaget.
.....men ni andra kan väl ha en trevlig advent då.


30 x 2: årig fest!Nu tar jag min festmake up och sticker på fest...

i det här också.och dessa..Ha en trevlig lördagskväll.


Roten till allt det onda!

Jag har hittat det. Roten till allt det onda.
 Kanske inte till allt det onda men till det som har luktat illa i vårt kylskåp de närmaste dagarna i alla fall.Äckligt! Ja, jag vet....det var ju jag som fick städa upp det.


Bulle i ugnen??Nej, bara ett paket innanför jackan!!!

Jag tog mig en härlig rask promenad ner till vårat utlämningsställe för att hämta ett paket med kläder till barnen, men insåg att jag nog skulle få vissa problem med att forsla hem det. Med tanke på den 3 km långa väg som jag hade på väg tillbaka också.

Men då slog det mig och sen var det problemet löst.

Ha en härlig fredagskväll!

   

( Nu lika rund om magen fast med räkor innanför västen istället)


Mmmmmmmmmmmmmmmmmarabou!Åh, mina jobbarkompisar kommer att ÄLSKA mig imorgon.

Receptet på det här smaskiga det hittar du här.

Todeloo!


Finn två rätt!Fortsätt att scrolla ner...1; skorna passade som jag beställde
2; spegeln som jag har tagit kortet genom blänker som den aldrig gjort förut.


Det var sannerligen en skön upplevelse att öppna dörren till hemmet idag. Vilken doft. Inte för att vi inte eller aldrig städar annars utan just nu bara skiner hemmet och det luktar så där rent som det kanske bara kan göra när hela huset är städat från nedersta golvbrunn till översta listen på övervåningen. 

Jag ska förklara för er hur vi kom fram till att vi valde att anlita städhjälp. Vi bor i ett lagom stort hus på 170 kvm med två små barn och två katter. Jag och maken jobbar i stort sett heltid båda två och vi har ett stort intresse av träning som vi utför ca 4 gånger/ veckan.

Vårt hus byggde vi och flyttade in i för precis 5 år sedan och till en början så var det naturligtvis inga problem att hålla huset i en snygg och prydlig ordning. Dels för att när allt är nytt och blänker så är det på något sätt också mycket enklare att gå där och putsa ännu mer. Sen jobbade jag inte mer än 3 dagar/veckan på den tiden och vi hade ännu inte fått sonen vår. Men med ett barn till och ett hus med några till år på nacken så inser man efter ett tag att tiden för att gå där och putsa på sin lilla fasad räcker helt enkelt inte till.

En tid som vi nu har resonerat oss fram till att vi nu vill lägga på vårt familjeliv och vår träning istället. För ett hus oavsett om det är nybyggt eller inte vill man ju inte att det ska låtas förfallas och inte heller vill man att den lilla lediga tid som man har tillsammans enbart ska gå till att städa. Då är vi inte på något sätt heller slarvigare än andra familjer när det gäller att hålla rent och inte är vi varken mer eller mindre städgalna och pedantiska än några andra. Utan vi har helt enkelt valt den här lösningen efter de förutsättningar som vi har i vårt vardagliga liv idag. 

Kanske hade vi tänk över detta beslutet en extra gång och kanske t om aldrig ens tänkt tanken om det inte hade varit för att man idag får göra ett så stort avdrag i deklarationen för hushållsnära tjänster. Men jag ser det som en fantastisk möjlighet för många familjer som har samma eller liknande leverne som vi har samtidigt som de också skapar möjligheter för många att få starta egna företag och på så vis få in en fot på arbetsmarknaden.

För det är trots allt ingen som tvingar någon att städa just vårt hus och vi som då tar emot hjälpen vi betalar ju trots allt faktiskt för den.    

Allt för husfridens skull.
         


Hej å hå!

Inför vår efterlängtade första besök av städhjälpen imorgon så har jag:

Burit ut saker i förrådet i 5 vändor
Städat köket
Plockat undan i barnens rum
Gjort det fint i tvättstugan
Soppat golven på nedervåningen
Man vill ju inte att städhjälpen ska tro att man är en slusk här inte.

En måndagsmorgonstart!

Jag behöver musik för att komma i rätt stämning inför en lång arbetsdag på morgonen. Därför är det så skönt när man får höra sådana här låtar i bilen på väg till jobbet.


Tycker dock att den har vissa liknande inslag av toner som i den här låten.


 Annars har dagen varit alldeles lagom så där måndagsseg fast ändå inte
 eftersom jag då har jobbat över idag och dom timmarna gick faktiskt rätt så fort.


Hur har eran start på veckan varit?
  


Min sko!


Japp, dessa får de bli för partyt på lördag.

Hoppas bara att de passar nu också.
Som shoppar online så här en söndagskväll....


I min ugn just nu!Plötsligt händer det....


10 saker om mig själv!

Söta Sanna har gett mig en award
 som följs åt av en utmaning, så here we go.

10 saker om mig själv...

 1. Är en periodare.....av att bita sönder både naglar och nagelband. Kan vara riktigt illa ibland, till den grad att jag ibland måste bära plåster för att inte slita fingrarna sönder och samman.  
 2. Är 159 cm lång och har ända sen jag var tonåring jobbat stenhårt med mitt dåliga självförtroende för att vara liten till växten och med känslan av att ingen tar mig på allvar. Fortfarande jobbigt vissa dagar men mycket bättre än vad det har varit. 
 3. Jag var rädd för Hedvig med den långa näsan i barnprogrammet från A till Ö, när jag var liten.
 4. Skämdes som ett djur över att en äldre kille en gång i min ungdom tvingade sig på mig och skulle ge mig en kyss. För mig var det så kränkande att jag först för bara några år sedan vågade börja prata om det. 
 5. Fick närvara på min storasysters förlossning då hon skulle föda sitt andra barn. Dock väldigt berusad efter en helkväll på en studentskiva och baksmällan låg som ett spännband i pannan. Somnade tillslut på en saccosäck och vaknade när det var ca 30 minuter kvar av förlossningen. Vilken stöd va =) 
 6. Jag har väldigt svårt för att gråta. Självklart en tår eller två över sorgliga händelser på tv men inte över saker som direkt rör mig själv. En följd av mitt ständiga "duktighetssyndrom" av att inte ta eller fråga om hjälp eftersom jag klarar allt bäst själv.   
 7. Jag har påbörjat en högskoleutbildning till att bli bebyggelseantikvarie men slutade då jag fick reda på att jag var gravid och valde att gå tillbaka till min fasta anställning och tänkte på ekonomin i stället.
 8. Jag var helt såld på 80-tals filmen "Den blå lagunen" när jag var liten och har nog sett filmen "100" gånger.
 9. Har fortfarande dåligt samvete över att jag lovade att mata och passa grannens katt när jag var 13 år och sen bara bara struntade i att göra det. 
 10. Är helt övertygad om att jag i ett annat liv innan det här har varit någon världskänd och högt älskad person.

Jag skulle vilja ge den här awardsen till alla er där ute med underbara bloggar eftersom det är så kul att få veta mer om er, men jag har valt de här 3 tjejerna.

Lilla a
Cath´s corner
Messan


Tack för den fina utmärkelsen Sanna och till alla en andra tjejer Enjoy.


Fortsättnings följer...!

Ett litet förtydligande angående föregående inlägg om penseln....

1, Är min suddskuggpensel som jag skrev tidigare om. Den används efter det att du har lagt färdigt dina skuggor och du vill sudda ihop kontrasterna.

2, Används främst till skuggor med ljusa pigmenteringar som jag brukar lägga på hela ögonlocket, alternativt en skugga som du vill ha som highlighter.

3, Används främst till skuggor med mörkare pigmenteringar som du kanske bara vill lägga på en del av ögat. Exempelvis för att markera ögongloben eller för den mörkare skugga du vill ha i ytterkanten av ögat.

Förstår ni vad jag menar?
(detta är ett litet axplock av mina penslar som man kan tänkas behöva för att lägga en snygg ögonmake up)
    


A girls best friend!

Ett tips till alla er ögonskuggsälskare där ute. Sen jag köpte den här penseln för några månader sedan så är den skarpa ögonskuggskontrasten en minne blott.

Den gör faktiskt sminkningen med ögonskuggor så mycket roligare och nuförtiden så känns det som om jag kan blanda vilka färger som helst då penseln skuggar ihop dom så strålande.

( en 13 timmars gammal sminkning dock)


November.....!

Trettio dagar har november


Trettio dagar har november,

april, juni och september.

Tjugoåtta en allen.

Alla de övriga trettioen.


Januari börjar året


Januari börjar året,

Februari kommer näst,

Mars, April har knopp i håret,

Maj och Juni blommar mest.

Juli, Augusti och September

Härlig sommar är det då,

men Oktober och November

och December ångest jag då få......men enligt mig så går gärna hela november månad fetbort.....
Vilken utsikt, vilken utsikt.....


Badrumsskåpet!

Jag är ett stort fan av den här tjejens blogg och är där inne dagligen och läser och inspireras av sminktips och annat så det var ju inget undantag idag heller. Lindas blogg handlar mycket om make up och hudvård och idag ställde hon frågan om hur vi som läser hennes blogg sköter vår hud. Om vi har skåpen fulla med produkter eller om vi är tvål och vatten tjejer/killar.

Detta är ju givetvis ett mycket hett ämne för mig så här tänker jag nu ge er ett smakprov på vad som finns i mitt badrumsskåp och då har jag faktiskt två eftersom jag är den tjejen som gör sig i ordning dagtid i ett badrum och för kvällen i ett annat på övervåningen.Men var det någon som blev förvånad egentligen?

Frågor på detta? Jag svarar mer än gärna =) 

   

Spelas just nu! (hela tiden)

God förmiddag vänner! Det är våran andra dag här hemma nu och också andra dagen med dessa låtarna spelandes på repeat hela tiden. 

Gissa vem som skyndsamt kommer springandes tillbaka till jobbet imorgon tro?
Dock troligtvis med dessa låtar malandes i huvudet.

  


Abstinensen kommer krypandes!

4 tecken på överträning:


< Din träning gör dig trött i stället för att fylla dig med ny energi.
 ( jag har varit otroligt trött de senaste dagarna, kan i och för sig ha med sprutan att göra)

< Din träning går ut över ditt sociala liv/arbetsliv (du drar dig undan din omgivning för att träna)
 (jag har ju varit grymt osocial idag men om det beror på att jag har spenderat dagen hemma och haft abstinens efter träning eller för att jag faktiskt struntat i dagens dusch och luktar ganska illa idag, det vet jag inte) 

< Du blir aggressiv och irriterad när du inte kan träna och har svårt för att tänka på annat.
 ( ja, inte blir jag på gott humör av att inte få röra på mig i alla fall och en glad övertränad mamma är ju alltid bättre en sur slapp mamma)

< Du tränar när du är skadad.
 ( Hur länge är det som jag har haft ont i min högra sida nu igen? Jaja, inget jag har dött av än så länge i alla fall så lite mer träning lär ju inte ta kål på mig då heller)


Men eftersom jag ändå sitter här i soffan och blir förslappad och tuggar frenetiskt på naglarna så kan jag ju likagärna fortsätta i de här osunda banorna.Ha en skön tisdagskväll alla ni andra friska, alerta människor och hoppas att ni rör på er för mig med.
  
  


Rädda julen!Vilken är din favorit? Gå in här och rösta så att din favorit inte försvinner.A sucker for cityhistory!

Dagen kommer nog att mestadels spenderas i soffa och säng då både dottern och jag hemma idag p ga feber och förkylningsvirus. Dottern är ju en sucker för de små Petshoparna som jag tidigare har skrivit om och sitter därför och spelar på datorn med följd av att jag snart går bananas över den lilla trudelutt som spelas hela tiden.

Jag däremot är ju en sucker för historia och framför allt historiska fotografier över stadsbilder från förr och nu. Därför tänkte jag ta tillfället i akt och tala om för tomten vad jag bland annat önskar mig i julklapp i år.Den här boken!!

Perspektiv på Göteborg tar oss med på upptäcktsfärd till ett Göteborg som det var förr. I detta praktverk visas en lång rad unika bilder från åren kring 1870 till 1962 – många inte tidigare publicerade. Fotografen Peter Claesson har sedan tagit om exakt samma bild i dag. Stor möda har lagts ner på att hitta exakt rätt plats och ta den nya bilden vid rätt årstid, rätt tidpunkt på dygnet och i rätt ljus. Som läsare kan man jämföra då och nu – och tack vare bokens höga kvalitet gå in även i små detaljer i bilderna. Resultatet är en helt oemotståndlig betraktelse över Göteborg och dess framväxt under nästan 150 år.
De historiska bilderna har letats fram bland tiotusentals Göteborgsbilder i de två arkiven Kamerareportage och Göteborgs stadsmuseum. Totalt innehåller boken över 180 bilder.
För bokens faktarika men ändå lättsamma texter svarar skribenten Kristian Wedel, författare och journalist som sedan ett flertal år är verksam på Göteborgs-Posten.


Snälla tomten jag har varit så snäll och duktig i år.


    

I förkylningstider!

Eftersom det absolut inte står någon träning på schemat idag med mina lätta "minisvin" symtom som nässtäppa och kraftig utmattning så blev jag först helt ställd. För vad gör man hemma vid den här tiden på kvällen annars? Barnen är nattade och någon ork för att sätta igång något storprojekt här hemma utan maken finns ju inte heller.

Så då slog det mig. Varför inte läsa en god bok?

  

 

Handlingen:
Daniel Ford har 36 dagar kvar att leva.
Nathan Verney och Daniel Ford var sex år när de träffades och blev bästa vänner. Trettio år senare döms Daniel för mordet på Nathan och han har nu en lång och ensam vandring till elektriska stolen framför sig.
Fader John Rousseau vandrar den här sista månaden med Daniel och de rotar fram resterna av hans förflutna för att försöka förstå hur hans liv kunde få ett så tragiskt och onödigt slut.
Berättelsen rymmer kärleken, sveken och vänskapen i en mans liv under de våldsamma händelserna i USA under 1950-, 60- och 70-talen. Det är också historien om det brutala mordet på Nathan Verney och skuldkänslorna hos den enda man som älskade honom.
Som återkommer med recension när boken är utläst. 

Vad hände igår?Jo, det ska jag tala om för er. Igår var nämligen frun här i huset inte så tuff.

Efter att ha varit rätt så kaxig efter sprutan och valt att åka och träna så kan jag nu med facit i hand kanske säga att det inte var ett utav mina bästa beslut här i livet. Med värkande arm som i stort sätt förlamade hela min vänstra sida så försökte jag gå till sängs i fredagskväll. 

Påbörjade sänggåendet med en konstig känsla av stickningar i hjärttrakten. Egentligen inget konstigt med det tänkte jag eftersom jag hade vräkt i mig en massa räkor, kakor och annat gott som kanske då gjorde så att mitt hjärta fick sig ett extra litet skutt. Men efter ett tag kände jag att det nog var bäst att informera maken och för att höra med honom om de var en normal biverkning som han också kände.

Det var det inte. Jag lyckades i alla fall att somna men med ett intervall av vakenhet var 5:e minut eftersom jag hade så ont i min "sprut"arm. När lördagsmorgonen nalkades så kände jag mig faktiskt rätt så risig med en värkande feberkänsla i kroppen, en känsla av att ha huvudet fullt av bomull och en brännande känsla bakom örorna och svalg vilket fortgick under hela lördagen.

Man kan säga att jag hade fått mig en släng av minisvinet. Men trots detta så är jag väldigt nöjd med att jag valde att vaccinera mig för om jag kände mig så kass en dag så vågar jag knappt tänka på hur det skulle kännas att få sjukan på riktigt och våga gå omkring och chansa, det är inte riktigt min stil. 

Så nu är det dags att ta igen gårdagen med en riktig sjumilapromenad med en välfungerande arm, den andra den får väl hänga med på ett hörn i alla fall.

På återseende!


 


Lite mindre svinigt här nu i alla fall!Då var det gjort och följande biverkningar har inträffat:

2 st ömma vänsterarmar

2 st trötta killar med lite värk i kroppen

1 st överpiggt flickebarn

1 st "svin hungrig" och småätande mamma

Men hellre en tupp i halsen än en hel gris i snabeln!!

Ha en mysig fredagskväll.

  


Por que´!Vad hände just denna veckan då?

Är det mina tradiga och enformiga inlägg om mitt stegberoende som är förklaringen till dippen?

Skärpning nu Marielle!

 


Vad gör du just nu?

Själv hoppar och studsar jag. Inte enbart för att jag superdiggar låten utan för att jag jagar steg också =)Naturligtvis, vad annars?


Är mitt uppe i något!Jag är mitt uppe i en tradera fight med en annan budgivare.

Kan inte alla andra bara lägga av, dom är mina!!!

Grrrr!


Till en pappa!

Eftersom det är fars dag idag så stack jag och sonen iväg på en presentletar jakt igår. Man måste veta innan man sticker iväg och köper present med sonen att helst ska han inte få veta vad som finns bakom presentpappret. Därför tyckte jag ändå att jag var väldigt försiktigt när vi hade bestämt oss för vad vi skulle handla och jag försökte inte göra för stor affär av det hela.

Ändå så bara det ter sig som världens mest självklara sak för sonen att när han kommer hem så måste han naturligtvis i alla uppståndelse skrika ut vad vi har varit och handlat.

- PAPPA!!!! Vi har köpt en t........
- Schhhhhhhh!!! Det får du ju inte säga!!!
- Nä oj just det ja.


En timme senare.

- PAPPA!!!! Vi har köpt en tröja till dig.
- ÅHHHHHH!!!! Men du fick ju inte.

Idag vid presentöppningen.

- Pappa, vi har ett paket till dig säger dottern.
- Det är en tröja där i!!!! säger sonen.
- Nähä vilken överraskning......
Kanske lite insnöad!

Lite långt mellan mina blogginlägg nu kanske och möjligvis alldeles innnehållslösa men det är väl ungefär som med min verklighet nu också då. För just nu kretsar mycket i mitt liv runt hur många steg jag har tagit under dagen.

(vad är det som går och går och går men som aldrig kommer fram till....?)

 

Allmänt vedertaget!Eller vad gör ni en kväll som den här?


Jesus christ!!!!!

Kan man nog lätt säga för det ordet innefattar ganska så mycket idag. Men låt oss börja med att jag numera är en mycket nöjd och stolt ägare och bärare av en Jofama skinnjacka. Jesus Christ!! Den satt perfekt. Det kan ju vara lite si så där med att beställa kläder från nätet. Speciellt då man inte har provat plagget innan. Men jag är fantastiskt nöjd och framförallt nöjd med hur jag fick tag på jackan.

Efter att ha letat efter jackan i rätt storlek och bara provat jackan live i en storlek för stor så fann jag till slut min storlek på nätet i lördagskväll strax innan midnatt. Till saken hör att jag i stort sett hade gett upp hoppet eftersom de svar som jag fått från de olika butikerna var att den var slut och utgått ur sortimentet. Men där fann jag den och till råga på allt hade affären 300 kr rabatt på jackan enbart just den här dagen. Jesus Christ!! ibland får man till det.

Men lite Jesus Christ fick jag allt vara med om förut under min löpartur också. Eftersom jag alltid springer med min Mp3 spelare i örorna så kanske man inte riktigt är medveten om vad som händer omkring sig. Därför blev jag mäkta förvånad när jag springer där i lugnan ro och märker efter ett tag att bilarna som kör längs med mig saktar in och snigelkör och jag börjar se något som springer mycket snabbare än mig i periferin. Oj, jädrar vilken fart den springer med tänker jag innan jag inser att det är en ÄLG jag har galopperandes brevid mig. Behöver jag säga att jag tyckte att det var lite läskigt. 

Till råga på allt så kör det plötsligt upp en cyklist brevid mig på vägen tillbaka. Inget ont om cyklister men att behöva springa hela vägen tillbaka med en snorunge på cykel som vägrar cykla om eller låta mig springa förbi kan bli lätt frustrerande. Jesus Christ!! Skinnjacka från Jofama.
     

En dagens stegmätare....Istället för en dagens outfit.

"En dagens stegmätare"

16 773 steg = 10.90 km
My kind of music!Någon som har hört den förut?

Det är i alla fall en grymt bra låt och precis i min smak.

 


Jag har nå´t på gång!Jag har något på gång. Någonting är beställt och är snart på väg hem till mig.

Gissa vad?Som har lyckats skrapa ihop 16 442 steg idag!!

Det går bra nu =)


18 961 steg senare...En medelhård garderobsstädning.
En 7,6 kilometers rask promenad.
Ett 60 minuters Bodystep pass.

Nu förtjänar jag soffan.

 


Garderobsstädning och en nyfunnen gammal favorit!

Det har väl kanske inte undgått någon, känd som okänd att jag tycker om make up i alla dess former. Jag har därför vid ett fåtal tillfällen blivit ifrågasatt vad gäller min sminkväska. Den är nämligen knökfull till både vidd och bredd och helt omöjlig att stänga. Men idag när vi tog tag i våran stora klädkammare "walk in closet" som den egentligen ska vara men som av olika anledningen inte alls har varit någon "walk in closet" så hittade jag en gammal favorit liggandes bland mina väskor.

Min gamla "stora" sminkväska!!Åh, vad jag är nöjd. Tänk att det t om finns plats för lite mer smink i den.

   

Tappa.se!

Vi har en stegmätartävling på jobbet genom Tappa.se där jag för in mina steg varje dag. Vi började i måndags och ska hålla på i 80 dagar. Man tävlar lagvis och inte mot varandra.....yeah right!! ..tills jag såg det här...16:e plats MY ASS!! av nu 17 möjliga. Nä, nu blir det till att börja steppa, dansa, springa, gå mina 6 mil till jobbet fram och tillbaka, sova springandes, svara i telefon på jobbet hoppandes, gå på toa joggandes. Ja allt ska jag göra i rörelse. För sova och sitta still det kan jag göra i ett annat liv. Kanske om ca 80 dagar då.    

RSS 2.0