Uppackning och avsminkning pågår!

Hemkommen sedan 04:00 inatt då vi fullkomligt bara stupade isäng därför så sker uppackning av resväskor och gårdagens avsminkning nu på förmiddagen.

Flygresan hem gick alldeles strålande. Stumpan hon sov som en stock ända från det att vi rullade ut från flygplatsen i Turkiet tills dess att det var dax för landning här hemma i Sverige.

Goa, kalla och regniga Sverige. För det gör mig ingenting att det är så just nu för det känns väldigt skönt att få komma hem. Hem till mitt land, språk och kultur. Kanske har våran sjukhushistoria lite med det att göra, att jag faktiskt tycker om och ser fram emot att få vara hemma här i höstiga Sverige.

En snabb rapport  nu bara för snart väntar sängen igen men först några ärenden och samtal..zzzzzzzzzzzzzzzzzz.Semesterresans baksida...all denna smutstvätt...
     
Kommentarer
Postat av: Jessi

Välkomna hem! :)

2009-10-05 @ 17:22:01
URL: http://jessi75.wordpress.com
Postat av: Nina - Glamourmamman

Välkommen hem till härliga Sverige ;-)

Kram Nina

2009-10-05 @ 18:19:59
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: Anna

Skönt att hemresan gick bra.

Tror nog du ändrar uppfattning om den svenska hösten snart iaf ;-)

Angående semesterns baksida, sista dagen på semestern så går man och lämnar in alla kläderna på tvätt. Dom tvättar och viker jättefint för en billig peng. När man kommer hem packar man upp och rakt in i garderoben ;-P

2009-10-05 @ 19:37:47
URL: http://ionlywish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0