Otillräcklig!

Jag undrar om jag är tillräcklig. Tillräckligt intressant, tillräckligt bra mamma, tillräckligt bra fru, tillräckligt bra dotter, tillräckligt bra väninna, tillräckligt engagerad, tillräckligt smart, tillräckligt trevlig, tillräckligt bra på jobbet, tillräckligt attraktiv, tillräckligt tränad, tillräckligt rolig, tillräckligt mycket med mina barn, tillräckligt mycket med tid, tillräcklig mycket med sömn, tillräcklig fint hem. Tillräcklig helt enkelt.

Idag är en sådan dag bara. Då otillräckligheten känns av som ett brännande hål i hjärtat. Jag vill mer än vad jag har ork, tid och lust med. 
Vi får ses en annan dag helt enkelt, en annan dag då livet känns mycket bättre. En dag då livet dansar sig fram med mig, jag och livet i en dans på röda rosor då klockans tickande hörs och spelas som skön musik i mina öron.
 


  

Kommentarer
Postat av: Nina - Glamourmamman

Åh, vi är många (kvinnor mest tror jag...) som känner så ibland... Men jag är övertygad om att du är precis tillräckligt bra på ALLT :-)

Kramar!!

2009-12-03 @ 20:55:44
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: Brunetthella

Vi tar ett snack imorrnkväll över ett glas rött tycker jag! Då lär livet kännas betydligt lättare

2009-12-03 @ 21:11:48
URL: http://brunetthella.blogspot.com/
Postat av: anne

En sådan dag ska du se till att älska dig själv tillräckligt mycket och ta hand om dig tillräckligt bra. Put everything else on hold! :)

2009-12-03 @ 23:06:05
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Jessi

Såna där har nog alla ibland, iallafall tjejer... Men jag är helt säker på att du räcker till! Ha en skön kväll, pussa lite på ungarna och hångla upp mannen! ;)

2009-12-04 @ 16:21:24
URL: http://jessi75.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0