Hemkommen med prickar!

Vår semesterresa är slut för den här gången. Jag är hemkommen, solbränd och *prickig och eftersom min superduper viktiga Tradera auktion för mina nya sandaler gick ut exakt kl 18.44 så fick vi inte vara hemma en minut senare än 18:30 nu ikväll. Till saken hör att vi lyckades pricka in tiden och jag lyckades kamma hem sandalerna också.

Vi har haft det väldigt skönt med mycket avkoppling, mycket gott sällskap och t om en och annan löptur blev också av. Nu väntar 6 dagars degande här hemma innan vi drar iväg på nytt. För det är så vi semestrar på sommaren. En liten stund där och en liten stund här.

* Förbannade j-la soleksem som ingenting kan råda bot på.



Någon som har något annat bra tips mot soleksem bortsett från allergitabletter, Betakarotentabletter, Selléntabletter, solfaktor 50-30 och undanhållning från solen då?

 

Chip chillevipp! 

 

Kommentarer
Postat av: Revell

Hoppas inte att du tycker jag är elak nu (för det är verkligen inte min mening) men du har inte funderat på att soleksemet kommer när du exponerar huden för just sol? Det är ju liksom hudens sätt att tala om att den inte gillar det. Kanske skall dra ner på soltimmarna m a o?

2009-07-17 @ 21:57:53
URL: http://blogg.revell.se/
Postat av: Therese

Aloe vera kanske är bra, har du testat det? Brukar vara lugnande på utslag av den typen. Fint det var med nagelacket och linnet. Hoppa du har haft det bra annars! Jag hoppas kunna uppdatera bloggen när vi seglar ner till Gotland. kramar

2009-07-18 @ 00:53:21
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Maria

Jepp- I also love Tradera :) Mycket viktigt att vara bänkad några min innan auktionen är slut!

2009-07-18 @ 08:28:25
URL: http://mclachlan.blogg.se/
Postat av: Jessi

Jag brukar hålla mej i skuggan för att slippa soleksem... Eller täcka huden.

Grattis till sandalerna! :))

2009-07-18 @ 09:29:06
URL: http://jessi75.wordpress.com
Postat av: Maja: STYLE & LIFE by LEIA

Haha....sötaste.....skynda skynda för att inte missa ett kap:) det är min type of girl minsann:)



Jag skulle testa att ha på "ren" Aloe Vera...och tipsen om att hålla dig undan solen är väl rätt onödiga....det vet du ju och dessutom skrev du det;(



kramar

2009-07-18 @ 16:09:38
URL: http://styleandlifebyleia.se
Postat av: Nina - Glamourmamman

Jag håller med flera andra - Aloe Vera är toppen!! Och det händer ju att man kan få soleksem utan att bränna sig, om man inte tål vissa krämer ihop med sol och värme t.ex. Ha en fin kväll härliga du :-)

2009-07-18 @ 18:49:28
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag har en fråga bara när du hade dina soleksem spred dem sig då, för jag solade och fick prickar på precis samma ställe som dig, var nere på apoteket idag ochdem sa att jag skulle testa hydrokortison salva, vilekt inte hjälper, och nu har jag fått ända upp på halsen och det ser ut som soleksem. kliade dina prickar enormt mycket ?

2011-05-11 @ 01:08:15
URL: http://emeliej.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0