Ett rätt beslut!

Jag har fattat ett rätt beslut idag. Att stanna hemma från jobbet. Jag hostar och hostar och jag hostar. Så inatt när min lilla grabb började han också så insåg även jag att det nog var dags att stanna hemma.
 
Men det är svårt att veta tycker jag,  både när det gäller en själv och sina små barn. Svårt att veta när man själv "bara" är förkyld, hostig och ont i halsen men ingen feber. Är man tillräckligt sjuk då? 

Ja, jag hade nog passerat den gränsen nu, tyckte jag. Så jag ber om ursäkt om jag dragit fram med en massa baskelusker omkring mig då jag nyst, fräst och hostat. Inget illa menat från min sida

 


Med förhoppning om en trevlig tisdag för er alla!

Kommentarer
Postat av: Therese

SV: Tack! Han är så go snart 7 månader. Är du gravid? Man glömmer väldigt fort hur små de är..

Tog just upp kontakten med en gammal vän som fick

trillingar. snacka om omställning! Hoppas du mår bättre snart både jag och Viggo är förkylda men värst för Viggo såklart. hej så länge

2009-06-16 @ 14:07:32
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Therese

SV: jag förstår, satt själ och tittade på bilder igår då Viggo var nyfödd tiden bara försvann. Fantastiskt med barn. Hoppas du blir frisk snart, jag tvättar trots att det är solsken, ingen sol idag för mig.

2009-06-16 @ 15:17:47
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: melanie

bra beslut, är man sjuk så är man! ingen idé att gå till jobb då och smitta andra, bättre att kurera sig ordentligt:) krya på dig!

2009-06-16 @ 17:55:26
URL: http://matochmuffins.blogg.se/
Postat av: Nina

Här kommer en stor krya-på-dig-kram från mig! Var nu hemma och se till att bli helt frisk! Jag ångrar att jag inte var hemma och vilade upp mig, för då hade jag kanske sluppit dras med denna förkylning så länge... Men nu verkar jag vara på hugget - TJO!

2009-06-16 @ 20:16:28
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: Jessi

Det var nog rätt beslut att stanna hemma. Jag har inget val när jag är förkyld, får ju inte stå och laga mat åt redan sjuka gamla människor när jag är sjuk själv. Men nu får du allt se till att bli frisk snart! Skulle gärna dela med mej av lite solsken, har varit fint hela da'n här.

2009-06-16 @ 20:56:07
URL: http://jessi75.wordpress.com
Postat av: anne

men det är ju det där med att dela med sig också...Inte många som är viliga mottagare precis...

2009-06-17 @ 00:15:00
URL: http://annnne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0